Blogs » Arts & Handmade Crafts » Newcastle toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi

Newcastle toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi

  • Newcastle Unitedin virallisen vahvistuksen mukaan AC Milanin keskikenttäpelaaja Tonali liittyi Newcastle Unitediin 70 miljoonan euron siirtomaksulla. Tämä siirto loi myös ennätyssiirtomaksun Serie A:ssa.

    Jalkapallopaidat pukeutunut Tonali on AC Milanin paras keskikenttäpelaaja ja myös huippupelaaja, joka yhdistää Pirlon, Gattuson ja De Rossin edut Lipin silmissä. Tärkeintä on, että hän on vasta 23-vuotias. Erinomaisella suorituskyvyllään, erityisesti sieppaus-, lähetys- ja avustamiskyvyllään, Tonali on saanut oliivipuun oksan Milanosta. Hän on siten aloittanut uuden jalkapallouransa ja päättänyt debyyttinsä jalkapallossa. Italian maajoukkueen esitys. Tonali juoksee aktiivisesti pelissä.Hän ei osaa käyttää vain henkilökohtaista juoksuaan ja blokkaa puolustaakseen loppuun, syöttää nopeasti palloa pelissä, vaan myös luoda maalipaikkoja joukkuetovereilleen Tonali osaa suorittaa omat taktiset tehtävänsä erinomaisesti.

    23-vuotiaasta pelaajasta voi tulla Newcastle Unitedin ydinkeskikenttäpelaaja.Tonali-Newcastle United pelipaidat päällä tulevaisuus on ääretön,