Blogs » Arts & Handmade Crafts » Täyttää unelma Barcelonaan liittymisestä lapsena

Täyttää unelma Barcelonaan liittymisestä lapsena

  • Vaikka Barcelona voitti viime kaudella La Ligan mestaruuden, Barcelona ei ole tyytyväinen tähän. Vahvistaakseen kokoonpanon syvyyttä Barcelona allekirjoitti yhden parhaista keskikenttäpelaajista, joka voitti Triple Crownin ensimmäistä kertaa kesän siirtomarkkinoilla - Ilkay Gundoganin.

    Gundogan on Jalkapallopaidat täydellinen keskikenttäpelaaja, joka osaa puolustaa sekä tiputtaa, syöttää ja ampua. Gundoganille tällä siirrolla on erityinen merkitys, sillä hänen uusi valmentajansa on Xavi, pelaaja, jota hän ihaili suuresti uransa alussa. Kuten saksalainen maajoukkueen pelaaja sanoi haastattelussa espanjalaiselle Marcalle vuonna 2017: "Ihailen Xavia paljon. Hän on aina ollut roolimallini. Katson hänestä ylöspäin. Hän on keskikenttäpelaaja. Pidän hänestä erittäin paljon. Rooli loistava Barcelonan joukkue." Nyt Gundogan liittyy Xavin johtamaan joukkueeseen ja hänestä tulee Barcelonan keskikentän uusi johtaja.

    Gamper Sports Cityssä Barcelonassa Espanjassa Gundogan, pukeutunut FC Barcelona pelipaidat, ilmestyi virallisesti tapaamaan tiedotusvälineitä. Gundogan ilmaisi: Tänä erityisenä päivänä olen erittäin ylpeä saadessani olla täällä. Annetaan yhdessä mahdollisimman monta voittoa! Tule Barcelonaan!