Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid saa huonoja uutisia peräkkäin

Real Madrid saa huonoja uutisia peräkkäin

  • Viime kaudella hän hukkui vanhaan kilpailijansa Barcelonaan La Ligassa ja jäi lopulta La Ligan mestaruudesta väliin. Real Madrid aloittaa La Ligan ensimmäisen pelin uudella kaudella, ja sen vastustaja on voimakas Athletic Bilbao.

    Tämä kausi on tehnyt paluun, ja kun Jalkapalloklubi pelipaidat olevat pelaajat valmistautuvat uuden kauden tuloon, he saivat yhtäkkiä erittäin kohtalokkaan huonon uutisen. Real Madridin päämaalivahti Courtois loukkaantui vakavasti, ei onnettomuutta, on suuri todennäköisyys, että hän jättää väliin suurimman osan uudesta kaudesta. Real Madridin virallisten tietojen mukaan Courtois repi vasemman polvensa eturistisiteen, mikä on erittäin vakava vamma ja kestää yleensä 3-6 kuukautta toipua. Siitä lähtien, kun hän liittyi Real Madridiin kesällä 2018, jalkapallo pelipaidat pukeutunut maalivahti on ollut Real Madridin välttämätön maalivahti ykkönen. Courtois on pitkä ja vahva, ja se on kriittisin osa joukkueen vallitsemattomuutta. Sanotaan, että hyvä maalivahti voi nousta puolet joukkueesta. Courtoisin vakava loukkaantuminen on kunnianhimoiselle Real Madridille peräti salama taivaasta. Vaikka Real Madridilla on edelleen vahva vaihtomaalivahti Lu Ning, jopa Real Madrid käynnistää pian hätätoimenpiteitä maailmanluokan maalivahtien ostamiseksi siirtomarkkinoilta.

    Ei ole liioiteltua sanoa, että Courtoisin ristisiteen repeytyminen antaa Real Madridille monilinjataistelua uudella kaudella ja vaikuttaa suuresti Real Madridin nykyiseen taistelutehokkuuteen. Lopulta voin vain toivottaa Courtoisille pikaista paluuta peliin.