Blogs » Arts & Handmade Crafts » Voittomaali 83. minuutilla

Voittomaali 83. minuutilla

• Uuden kauden Serie A:n viidennellä kierroksella Lecce luotti jalkapallo pelipaidat pukeutuneeseen Remi Odiniin, joka teki ainoan maalin 83. minuutilla kotonaan ja voitti lopulta Genovan 1-0. Ensimmäisellä viidellä kierroksella he olivat voittamattomia 3 voitolla ja 2 tasapelillä. , noustaen sarjataulukossa kolmannelle sijalle 11 pisteellä.

105-vuotisen historian seurana Lecce on noussut Serie B:stä Serie A:han useaan otteeseen. Viimeisin kerta oli kaudella 2021-22, jolloin se voitti Serie B:n mestaruuden ja nousi sarjan huippuliigaan. 10. kerta joukkueen historiassa. Palattuaan viime kaudella Serie A:han Lecce tuskin onnistui välttämään putoamista 16. sijalla ja pysyy Serie A:ssa uudella kaudella. Tänä kesäikkunana Lecce investoi voimakkaasti kesän siirtomarkkinoihin, esitteli kymmeniä uusia pelaajia Jalkapalloseurat uudet, päivitti kokonaisvaltaisesti kokoonpanoa ja loi pohjan joukkueen lyömättömälle startille. He järkyttivät Lazion 2-1 ensimmäisellä kierroksella, sitten tasapelin 2-2 Fiorentinan kanssa, voittivat Salernitanan 2-0, tasapelin 1-1 Monzan kanssa, voittivat niukasti Genoan 1-0 ja saavuttivat 3 voittoa ja 2 tappiota ensimmäisestä viidestä erästä. Ping pysyi voittamattomana ja saavutti 11 pistettä. Tällainen nuori ja energinen joukkue tekee Leccestä supertumman hevosen Serie A:ssa uudella kaudella.