Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City jättää väliin mahdollisuuden tasapeliin

Manchester City jättää väliin mahdollisuuden tasapeliin

• Manchester City voitti viime kaudella Triple Crownin, mutta ainoa mestaruus, jota se ei voittanut, oli League Cup. Joukkue on jäänyt ilman pokaalia kahtena peräkkäisenä vuonna. Uuteen kauteen alkava Manchester City on edennyt Valioliigassa ja Mestarien liigassa voittaen 7 ensimmäistä peräkkäistä peliä.

Viime viikonloppuna liigassa Rodri sai punaisella kortilla tukehtumisestaan, ja Guardiolan taktiset järjestelyt olivat ilmeisesti hieman heikkoja. Ottelun 19. minuutilla Alvarez murtautui rangaistusalueelle ja ampui matalan laukauksen pienestä kulmasta. Maalivahti Pope esti pallon jalkallaan. 33. minuutilla Manchester City teki kulmapotkun ja päällään ollut Gvardiol Manchester City pelipaidat, puski pallon maalin eteen Hieman leveä, ohitettu tilaisuus. Kun Manchester City painoi muodostelmaansa voimakkaasti, heidän jatkuvaa hyökkäystään ei voitu muuttaa maaleiksi, mikä antoi myös Newcastlelle mahdollisuuden vastahyökkäykseen. 41. minuutilla Manchester Cityn keskikenttäpelaaja teki virheen.Murphy ampui yhden mahdollisuuden, mutta maalivahti Ortega torjui sen pohjaviivasta. Manchester City pakeni. 47. minuutilla Joelinton vihelsi jatkuvasti Manchester Cityn rangaistusalueella ja antoi sitten pallon syötöksi.jalkapallo pelipaidat Isaac työnsi helposti maalia ja auttoi Newcastlen voittamaan 1-0. Kun tilanne oli yhden maalin takana, valmentaja Guardiola alkoi tehdä vaihtoja ja säätöjä lähettämällä Dokun, Nunesin ja Fodenin vahvistamaan hyökkäystä keskikentällä ja etukentällä, mutta Haaland jatkoi istumista penkillä. 90. minuutilla Doku lähetti upean syötön, ja Lewisin matala laukaus lipsahti maalin ohi, hän menetti täydellisen tilaisuuden ja Manchester City lopulta hävisi ja putosi.