Blogs » Arts & Handmade Crafts » Atletico johtaa E-lohkoa

Atletico johtaa E-lohkoa

• 2023/24 Mestarien liigan toisella kierroksella E-lohkon toisella kierroksella La Ligan jättiläinen Atletico Madrid kohtasi kotonaan hollantilaisen jättiläisen Feyenoordin. Atletico Madridin Simeone on lähettänyt avauskokoonpanon arvoltaan 230 miljoonaa euroa, kun taas Feyenoordin avauskokoonpano on arvoltaan 120 miljoonaa euroa.

Pelin 8. minuutilla Timber murtautui vasemmalta läpi ja syötti suoraan. Feyenoord Rotterdam pelipaidat pukeutunut Kiryo Ueda sai pallon ja ampui. Pallo osui Oblakiin ja pomppii Hermososta ja lensi maaliin. Feyenoord sai maalin. 1-0 johtaa Atletico Madridia. 39. minuutilla Atletico Madrid hyökkäsi. Lino leikkasi vasemmalta ja hänen kaukolaukauksensa kaaren yläreunassa estettiin. Griezmann onnistui koukulla maalin eteen. Atletico Madrid tasoitti pelin summerilla. kotikenttä oli väliaikaisesti tasan 2-2.Yenod. Toisella puoliajalla joukkueet vaihtoivat puolta ja taistelivat uudestaan. 48. minuutilla Atletico Madrid aloitti salamannopeasti vastahyökkäyksen Molina murtautui läpi oikealta ja syötti sisään. Morata, joka pukeutui jalkapallo pelipaidat rangaistusalueella, seurasi. Atletico Madrid pääsi johtoon ja teki kotonaan 3 pistettä -2 Feyenoord. Tämän jälkeen Feyenoord mobilisoi joukkonsa, mutta ei pystynyt muuttamaan tulosta.Lopulta Atletico voitti Feyenoordin kotonaan 3-2.

Ottelun jälkeisistä tiedoista päätellen Atletico Madridin pallonhallintaprosentti oli vain 48. He tekivät 3 maalia 7:stä laukauksesta ja niistä 3 osui maaliin. Toisaalta Feyenoordin pallonhallintaprosentti oli 52. Hän otti 17. laukauksia pelissä ja teki vain 2 maalia, joista 7 oli maalia. Tämän kampanjan jälkeen Atletico Madrid sijoittui E-lohkon ensimmäiseksi 4 pisteellä ja Feyenoord sijoittui E-lohkon kolmanneksi 3 pisteellä.