Blogs » Arts & Handmade Crafts » PSV tasapeli 2-2 Sevillan kanssa

PSV tasapeli 2-2 Sevillan kanssa

• Eredivisien jättiläinen PSV on säilyttänyt voittoputken Eredivisiessä. Hävittyään voimakkaalle kilpailijalle Arsenalille Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella Eindhoven johdatti Mestarien liigan lohkovaiheen toisen kierroksen. Peli pelattiin kotona Sevillaa vastaan, joka on seitsenkertainen Eurooppa-liigan mestari.

Edellisen kerran kun molemmat osapuolet kohtasivat, PSV voitti Sevillan, joten ennen peliä yli 52 % PSV Eindhoven pelipaidat olevista faneista uskoi, että kotona pelaava PSV-joukkue voi voittaa Sevillan. Ottelun ensimmäisellä puoliskolla joukkueet vaihtoivat hyökkäys- ja puolustuspeliä maalittomassa tasapelissä. Pelin 68. minuutilla Sevilla tarttui tilaisuuteen hyökätä, ja jalkapallo pelipaidat pukeutunut Gudelli teki pelin ensimmäisen maalin ja auttoi Sevillaa siirtymään johtoon. 87. minuutilla De Jong onnistui rangaistuslaukauksella auttamaan PSV:tä tasoittamaan maalin. 88. minuutilla Nesri auttoi Sevillaa jälleen johtoon. 96. minuutilla Teze esitti upean esityksen. Lopulta PSV Eindhoven pelasi kotonaan Sevillassa 2-2, hylänen 2 peräkkäisen tappion. Sevilla menetti hyvän tilaisuuden ohittaa Arsenalin. Mestarien liigan lohkovaiheen seuraavalla kierroksella Sevilla istuu kotikentällään Valioliigan jättiläisen Arsenalin PK:n kanssa. Toivon, että Sevilla pystyy säätämään kuntoaan.