Blogs » Arts & Handmade Crafts » Messi voitti kahdeksannen Ballon d'Orin

Messi voitti kahdeksannen Ballon d'Orin

• Vuosittainen Golden Globe Awards -jakotilaisuus pidettiin Chatelet Theatressa Pariisissa. Maailmancupin voittajat Lionel Messi ja Aitana Bonmati voittivat miesten ja naisten jalkapallon kultaiset pallot.

Johtettuaan Argentiinan Hercules Cupin jälleen 36 vuoden jälkeen, Messi, pukeutunut Messi pelipaita, vei kotiin kauden parasta jalkapalloilijaa edustavan Ballon d'Orin kahdeksannen kerran ja teki jälleen uuden Ballon-ennätyksen. d'Or. Qatarin MM-finaalissa 2022 Argentiina voitti Ranskan rangaistuspotkukilpailussa. Messi voitti maailmancupin kultaisen pallon täydellisestä suorituksestaan. Ennen siirtymistään Inter Miamiin tänä kesänä 36-vuotias Messi voitti myös Ligue 1:n mestaruuden Paris Saint-Germainin kanssa. Elokuussa hän johti Inter Miamin voittamaan joukkueen historian ensimmäisen mestaruuden - Liigacupin. "En voinut kuvitella, että minulla olisi tällainen ura", Messi sanoi lavalla. "Kaikki, mitä olen saavuttanut, minulla on ollut etuoikeus pelata maailman parhaassa joukkueessa, historian vahvimmassa joukkueessa. On todella mukavaa voittaa nämä henkilökohtaiset palkinnot. Ensin Copa America ja sitten maailmancup. pystyy saamaan nämä todelliset asiat. Se on hienoa."

Manchester Cityssä pelaava maalikone Erling Norja pelipaitoja Haaland sijoittui Ballon d'Or -äänestyksessä toiseksi 52 maalilla kaikissa kilpailuissa tällä kaudella, ja Kylian Mbappe sijoittui kolmanneksi. Viime vuoden Ballon d'Or -voittaja Karim Benzema sijoittui 16. sijalle.