Blogs » Arts & Handmade Crafts » Benzema lämnar Real Madrid

Benzema lämnar Real Madrid

  • Säsongen 22/23 av European League närmar sig sitt slut och sommarens transferfönster 2023 öppnar officiellt om mindre än en månad. Många rika lag och nyckelspelare kommer att göra övergångar som kommer att fortsätta attrahera omvärlden i sommar.

    För några veckor sedan diskuterade omvärlden om en matchtröjor fotboll Benzema skulle fortsätta att skriva på med Real Madrid, men nu verkar Benzemas avhopp från Real Madrid ha blivit en säkerhet. Den nya saudiska mästaren Jeddah United erbjöd en årslön på 100 miljoner euro för att köpa Benzema. Den etablerade toppanfallaren kunde uppenbarligen inte säga nej till ett sådant kontrakt, inklusive välkända reportrar, "Aspen" och många andra källor. Alla avslöjade nyheter att Benzema är på väg att ansluta sig till Jeddah United. När affären är klar kommer Saudiarabien att välkomna ytterligare en Mr.

    Om Benzema, iklädd en Real Madrid tröja, lämnar kommer det att ha en viss inverkan på Real Madrid.Real Madrid kommer att skriva på mittpositionen i sommar för att ersätta den vakans som lämnats av Benzema.