Blogs » Arts & Handmade Crafts » Man City står inför en historisk utmaning

Man City står inför en historisk utmaning

• FA-cupen-Manchester City startade denna match med en 3241 formation, center Harland, mittfältaren Grealish, Gundogan, De Bruyne, Bernardo Silva, Rodri, Stones, Akanji, Dias, Walker, målvakten Ortega.

Mindre än en minut in i matchen, inför Manchester Citys avancemang, var Manchester Uniteds röjning inte lägligt, och Gundogan, iklädd en matchtröjor fotboll , tog ett långskott utanför straffområdet och gjorde mål! Manchester City leder Manchester United med 1:0. Samtidigt skapade rekordet för det snabbaste målet i FA-cupfinalen. I den 51:a minuten tog Manchester City en frispark på främre plan.De Bruyne tog straffen och hittade precis Gundogan utanför straffområdet.Gundogan sköt från en knepig vinkel och gjorde mål från långt håll. De Gea kunde inte göra en räddning. När Manchester City ersatte De Bruyne initierade Manchester United flera nästan målchanser utan framgång! Till slut, med Gundogans 2 mål, besegrade Manchester City Manchester United med 2:1, vann Premier League-titeln 2022-23 och lyfte sedan FA-cuppokalen,

Gundogan, som bar en Manchester City tröja i slutet av säsongen, var så modig. Den senaste månaden har det varit tre "dubbla ringar", som var och en är ett nyckelspel! Därefter kommer Manchester City att tävla om säsongens viktigaste tredje krona - Champions League! Den 10 juni blir en historisk utmaning för Manchester City!