Blogs » Arts & Handmade Crafts » Ronaldo stannar i Riyadh Victory team

Ronaldo stannar i Riyadh Victory team

  • Den portugisiske superstjärnan Cristiano Ronaldo säger att han kommer att stanna med laget nästa säsong trots att han misslyckades med att vinna titeln under sin första säsong i Riyadh.

    Under sommarens transferperiod hade många superstjärnor inklusive Messi och Benzema skandaler med Saudi League. Ronaldo tror att framtiden för Saudi League är mycket ljus. När han visste att Benzema, som bär en matchtröjor fotboll, är på väg att komma till Saudi League, sa Ronaldo att Saudiarabien välkomnar ankomsten av stora stjärnor, och Saudi League kommer att förbättras. Jag trivs väldigt bra här, det är en bra liga och jag är säker på att det kommer att bli ännu bättre i framtiden, så jag stannar här. "

    Den 38-årige Ronaldo har jobbat hårt inom professionell fotboll i 20 år. I januari i år gick Ronaldo med i Saudi League. Han representerade Riyadh Victory i 16 matcher i Saudi League, gjorde 14 mål och assisterade 2 gånger. i fotbollströja Ronaldo Ronaldo konkurrensläget är fortfarande bra. Det är anmärkningsvärt, jag ser fram emot nästa ligamatch mellan Ronaldo och Benzema !