Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inter Milans Champions League forlust

Inter Milans Champions League forlust

• Den världsberömda UEFA Champions League-finalen kommer att hållas på Istanbul Stadium! Oavsett om det är Manchester City som vann Champions League för första gången för att fullborda Triple Crown och framgångsrikt avslutade säsongen, eller så kommer Inter Milan att nå toppen av Europa efter 13 år, och vi är redo att se denna underbara match tillsammans.

Även om omvärlden är överväldigande optimistisk om att Manchester City ska vinna mästerskapet, är det faktiskt fortfarande spänning i denna final. Flera attacker från Manchester City under den första halvleken räddades av Onana. Manchester City lyckades inte hitta rytmen i spelet under Inter Milans målinriktade försvar. I den 36:e minuten blev De Bruyne skadad och lämnade planen, vilket tillförde fler variabler till spelet. Manchester Citys offensiv trädde inte i kraft förrän i den 68:e minuten. Med assisten från Silva i matchtröjor fotboll tryckte Rodri på mitten och gjorde matchens enda mål. Det var också det första målet i Manchester Citys Champions Leagues historia. team. Sedan kämpade Inter Milan hårt för att anfalla.DiMarco nickade bollen och följde upp med ett uppföljande skott och rensades av Lukakus mållinje.Inter Milan missade chansen att göra mål. I sista stund på 90+5 fick Inter Milan en hörna. Även målvakten Onana hängde med. Ederson i Manchester City tröja räddade bollen och krossade Inter Milans chanser att kvittera. Med matchsignalen besegrade Manchester City Inter Milan med 1:0 och vann till slut mästerskapet. Målvakterna på båda sidor gjorde fantastiska räddningar i den här matchen, och Rodri förtjänade att utses till spelets bästa spelare!

Denna strid är det sista pusslet för Manchester City att fullborda Triple Crown! Början av en dynasti era! Manchester City slog rekordet med 0 Champions League i lagets historia och skrev ett nytt kapitel!