Blogs » Arts & Handmade Crafts » Vilken effekt kommer den nya huvudkraften att spela?

Vilken effekt kommer den nya huvudkraften att spela?

  • Sommarövergångarna för europeisk fotboll är i full gång och Real Madrids officiella hemsida har meddelat att värvningarna avbryts för några dagar sedan. Det betyder att Real Madrids laguppställning för nästa säsong i princip är fastställd.

    I slutet av den här säsongen har Real Madrid vunnit: semifinalerna i Champions League, tvåan i ligan och en Copa del Rey. Det verkar väldigt starkt, men jämfört med förra året är detta uppenbarligen en reaktion på åldrandet av Real Madrids laguppställning. Real Madrids laguppställning kommer också att förändras med introduktionen av spelare. Vinicius, Modric och Bellingham i matchtröjor fotboll kommer att slutföra överlämningen och bilda ett triangelsystem med den yngre generationen. Det finns oändliga möjligheter. Real Madrids nästa säsongs laguppställning är som följer.

    Målvakter: nr 1 Courtois, nr 13 Lu Ning;

    Mittfältare: nr 8 Kroos, nr 10 Modric, nr 15 Valverde, nr 19 Ceballos, nr 18 Chuameni, nr 5 Bellingham, nr 12 Camavinga;

    Anfallare: nr 7 Vinicius, nr 9 Rodrigo, nr 21 Brahim, nr 14 Joselu.

    Anfall är det bästa försvaret. Real Madrid har inte bara omorganiserat sin taktiska formation, utan tycks också omorganisera centerforwardens position. Vilken effekt kommer en ny laguppställning bestående av spelare som bär Real Madrid tröja att ha?