Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inter Milan har en ny operation?

Inter Milan har en ny operation?

  • Den 17 juli kastade Romano ut den ikoniska Here we go-logotypen igen, och nyheten om övergången denna gång var mycket sensationell. Romano sa att den 35-årige gratisagenten Cuadrado kommer att gå över till Inter Milan, och de två parterna kommer att skriva på till nästa sommar.

    Det här är definitivt en obehaglig affär för Juventus fans. Inter Milan presenterade Juan Cuadrado, fans klädda i Inter Milan tröja, överraskade av affären. Eftersom Juventus och Inter Milan är rivaler i ligan, och när Juventus spelade för Juventus spelade Cuadrado bra varje gång han mötte Inter Milan. Han är en välkänd "nemesis" från Inter. Vissa matcher fick Inter Milan-fans att hata sina tänder. klia. Och Cuadrado, som bär en matchtröjor fotboll, kommer att byta från Juventus till Inter Milan. Den här affären är för explosiv. Cuadrado kan passera plötsligt, och hans förmåga att korsa från sidan är ett måste. De senaste säsongerna har han varit Juventus vinglår. Efter att Cuadrado kom till Inter Milan kunde han rotera högerbacken med Dumfries. Inter Milan värvade Cuadrado, som inte bara kan undertrycka Juventus, utan också förbättra sin egen styrka.

    Genom att spendera små pengar för att göra stora saker tog Nerazzurri den visumfria vägen och introducerade många kraftfulla fria agenter.