Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bayern 3:1 Augsburg

Bayern 3:1 Augsburg

• Den andra omgången av Bundesliga startade. Bayern spelade mot Augsburg hemma. Harry Kane, som gick med i sommarfönstret i år, blev återigen lagets hjälte nummer ett i att vinna. Han gjorde två mål och 70 000 Bayern-fans såg hans prestation. . Kanes övergångssumma uppgick till 120 miljoner euro för att ansluta sig till Bayern och blev ny Bundesliga-kung.

Kane fortsatte att starta matchen. I den 38:e minuten av den första halvleken av matchen träffade Kimmich motståndarens spelare med ett långskott. Bayern utökade ställningen 2-0. Detta är också en matchtröjor fotboll Kanes första hemmamål efter att ha kommit till Bayern. Bayern fortsatte att dominera i andra halvlek. I den 68:e minuten skickade Alfonso ett inlägg för en assist Kane, klädd i en Klubblagströja fotboll, flankerade straffområdet och gjorde enkelt, vilket hjälpte Bayern att vinna enkelt till slut.

Detta är Kanes andra Bundesliga-match. Han har gjort 3 mål plus 1 assist och gjort 2 mål i snitt per match. På offensiven gav han Bayern en stabil poäng och minskade även Bundesligas dimensionalitet. Den nya säsongen har precis börjat, och jag tror att Kane kommer att ge fler underbara prestationer senare.