Blogs » Arts & Handmade Crafts » Neapel måste snarast anpassa sin konkurrensstatus

Neapel måste snarast anpassa sin konkurrensstatus

• Med återkomsten av skadade spelare och integrationen av nya spelare började Romas offensiva kraft att förbättras. I den åttonde omgången av Serie A spelade Roma mot Cagliari på bortaplan och de återvändande spelarna i matchtröjor fotboll arbetade tillsammans. I första halvlek gjorde Aouar och Lukaku 2 mål på 2 minuter, Dybala drog sig tillbaka på grund av skada och Roma ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek assisterade Paredes Belotti och Lukaku att göra mål, och Nandez gjorde mål med ett straffskott. Till sist besegrade Roma Cagliari med 4-1 på bortaplan och vann tre raka segrar i alla tävlingar.

Den regerande mästaren Neapel är det mest instabila laget den här säsongen. De förlorade med 1-3 hemma mot Fiorentina i den åttonde omgången av Serie A. I intervjun efter matchen sa Neapels huvudtränare Garcia att lagets förlust inte var ett taktiskt problem, utan ett mentalitetsproblem. Neapelspelarna var inte i bra tävlingsform under matchen. Spelare som bär SSC Napoli tröja måste vänta tills motståndarens anfall blir farligt innan, stoppa dem så snabbt som möjligt. Var smart med att smutskasta tidigt på planen snarare än när de redan är nära vårt mål. Det finns olika tecken på att Neapel visar en nedåtgående trend denna säsong jämfört med förra säsongen. Det betyder att Roma trots en dålig start fortfarande har en chans att komma in bland de fyra bästa i Serie A, vilket är Romas mål den här säsongen. Roma har för närvarande 11 poäng, vilket höjer ligarankingen till 10:e plats, bara 3 poäng bakom det femte rankade Napoli-laget och bara 6 poäng bakom Juventus på tredje plats och Fiorentina på fjärde plats.