Blogs » Arts & Handmade Crafts » Turkiet 4-0 Lettland

Turkiet 4-0 Lettland

• I den 6:e matchen i grupp D i Europacupen 2024-kvalet, i den 30:e minuten, gjorde Barış Alper Yılmaz, som bar matchtröjor fotboll, mål och tog seger till det turkiska landslaget.Assistenten var Saleh Özkan. I den 90:e minuten dömde domaren Anthony Taylor en straffspark för att bollen i straffområdet träffade Hakans hand. Taylor såg situationen på planen efter VAR-varningen och avbröt straffen. Med en knapp seger över Kroatien med 1 mål i denna match startade Montella sin landslagskarriär med en seger.

Efter 1-0-matchen mot Kroatien sa den turkiske landslagstränaren Vincenzo Montella att vi vann en välförtjänt seger till slutet. Den italienske tränaren uttryckte innan matchen att om Barishs löphastighet i Turkiet landslagströja används för att inleda ett anfall kommer inte Kroatiens två försvarare att kunna hänga med. Tack gode gud för denna situation. Faktum är att vi hade en väldigt tuff match. Kroatien har aldrig förlorat hemma i europeiska kvalmatcher. Det var första gången vi slog Kroatien på hemmaplan. För tillfället måste vi spara alla firande till efter matchen mot Lettland. I den 8:e kvalomgången gick Turkiet all out och slog Lettland med 4-0 och ledde grupp D med totalt 16 poäng. Kroatien och Wales har båda 10 poäng med en match mindre. Andraplatsen uppflyttning till huvudmatchen blir i Ett slagsmål börjar mellan de två.