Blogs » Arts & Handmade Crafts » Brighton 2-0 Ajax

Brighton 2-0 Ajax

• Den tredje omgången av Europa Leagues gruppspel inledde spännande matcher, Roma vs Slavia Prag, och Brighton vs Ajax. Roma hade lett grupp G med 2-0 och nu stod inför andraplatsen Slavia Prag. Vias utmaning, sedan Roma introducerade Lukaku i matchtröjor fotboll, laget har fler offensiva målmöjligheter.

I den första minuten av matchen assisterade Shaarawi Beauvais med ett skott och gjorde mål för att få en drömstart. Sedan i den 17:e minuten gjorde Shalawi en subtil passning. Lukaku satte in i straffområdet för att ta emot bollen och sköt i nätet för att utöka poängen. Slavia Prag stabiliserade gradvis situationen och inledde en kontring, men på varandra följande skottförsök misslyckades, och det blev ingen framgång under den återstående tiden.I slutet av matchen besegrade Roma Slavia Prag med 2-0 för att vinna sin tredje raka seger. När Brighton spelade hemma kontrollerade Brighton i princip tempot, och attackerna fortsatte men med liten framgång. Det var inte förrän i den 42:a minuten som Kaoru Misakis skott från mitten räddades. Pedro, iklädd en Brighton Hove Albion tröja, följde upp med ett uppföljningsskott att bryta dödläget. I den 53:e minuten assisterade Adingla Fati och gjorde mål, ställningen ändrades inte igen. I slutet av matchen besegrade Brighton Ajax med 2-0 och inledde sin första seger i gruppspelet.