Blogs » Arts & Handmade Crafts » Porto-kaptenen Pepe får rött kort

Porto-kaptenen Pepe får rött kort

• I den 14:e omgången stod Sporting CP inför utmaningen från Porto på hemmaplan. Som tvåfaldig Champions League-mästare har Porto presterat bra i det europeiska kriget den här säsongen. I de 13 omgångarna som har avslutats har de vunnit 10, oavgjort 1 och förlorade 2. 31 spårväxel tillfälligt tredjedel. Sporting CP är också starkt. De kvalificerade sig inte bara till Europa League, de hade också samma ligarekord som Porto och blev tillfälligt tvåa baserat på sin målskillnad. Därför kommer den som vinner den här matchen att nå topplatsen. Vikten är självklart.

Sporting CP tog ledningen i den 11:e minuten.Zhekeresh sparkade tillbaka från den nedre raden till vänster och vände sedan om och slog bollen lågt in i det närmaste hörnet av målet. Före halvtid gjorde även Dzekeresh, som bar Sporting Lissabon tröja, ett mål, men det blev ogiltigt på grund av ett regelbrott av lagkamraten Quaresma. Efter att ha bytt sida och kämpat igen var Portokaptenen Pepes smäll mycket kraftfull, och den träffade Mateus Reis direkt på munnen, och den senare blödde kraftigt på platsen. Domaren använde VAR-uppmaningar och tog direkt ut det röda kortet och skickade ut Pepe.Den 40-årige munken lämnade planen med ett bittert leende. I den 60:e minuten skickade Edwards en genomgång från backplanen. Efter att framgångsrikt kontrat offside valde Zhekelesh en passning mot den anfallande målvakten. Goncalves, klädd i en matchtröjor fotboll, tryckte enkelt in bollen i det tomma målet. Efteråt gjorde Evanilson ett mål för Porto, men det underkändes eftersom Taremi var i offsideposition. Ställningen 2:0 bibehölls till slutet.