Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid leder med 69 poäng

Real Madrid leder med 69 poäng

• Den 28:e omgången av La Liga slutade först. Barcelona besegrade underdogen Mallorca med 1-0 hemma, och Girona besegrade Osasuna med 2-0 hemma. Ancelotti fick dock ingen panik. Trots allt, lagets poängledning. Det är den som innehar initiativet i mästerskapet. I den 28:e omgången mötte de Celta Vigo som var rankad 17. Hur kunde Ancelotti ge upp möjligheten att vinna med 3 poäng.

I den 21:a minuten tog Real Madrid en hörna till höger Modric körde in i straffområdet Rudigers nick blockerades av målvakten Vinicius missade efterskottet, klev in och sköt igen och bollen gick in! Real Madrid leder Celta Vigo med 1-0. I den 80:e minuten tog Modric, iklädd matchtröjor fotboll, ytterligare en hörna från höger Rudiger försökte göra mål med en nick, men med tur den här gången träffade bollen ribban, träffade målvakten och studsade i mål. Real Madrid utökade till 2-0. I den 88:e minuten slog Vinicius en passning från vänster Celta-målvakten Guaita gjorde ett misstag.Carlos Domingos, som återvände till försvaret, kunde inte hålla tillbaka och bankade in bollen i eget mål. Real Madrid 3-0 Celta Vigo. Real Madrids tur är så bra. Stopptiden kom till den 94:e minuten. Vid denna tidpunkt fanns det ett gäng avbytare eller kantspelare på planen. Ceballos passerade genom bollen. Den unge spelaren Guler lyckades slå in i mål och gjorde sitt första mål sedan han kom till Real Madrid . Det är perfekt! Real Madrid beseglade segern med 4:0 mot Celta Vigo. Med den här segern har Real Madrid samlat på sig 69 poäng på 28 matcher och fortsätter att leda La Liga-tabellen. Det är 7 poäng mer än andraplatsen i Girona och 8 poäng mer än tredjeplatsen Barcelona. Man håller stadigt på initiativet i mästerskapet. Efter matchen intervjuades Vinicius, iklädd Real Madrid tröja, och pratade om Ancelottis begäran: När jag inte spelar som ytter kommer jag att springa in på mittfältet och anfalla som en mittfältare, så att jag blir ostoppbar Låt motståndaren inte vet hur jag ska försvara mig.