Blogs » Arts & Handmade Crafts » AC Milan slog Lecce med 3-0

AC Milan slog Lecce med 3-0

• Den 31:a omgången av Serie A fortsatte. AC Milan besegrade Lecce med 3-0 på hemmaplan, vann 7 raka segrar i alla tävlingar och fortsatte att utmana om topplatsen.

I den 6:e minuten av matchen tog Pulisic, iklädd en matchtröjor fotboll, passningen och anpassade sin vänstra fot för att slå en världsvåg.Milan ledde Lecce med 1-0. I den 20:e minuten utnyttjade Giroud en hörna och nickade in. Milan ledde Lecce med 2-0. I den 45:e minuten höjde Krstovich benet för högt och sparkade Chucueze i bröstet under kampen. Domaren visade honom ett rött kort och utvisade honom. Lecce kunde bara spela med 10 spelare. I den 57:e minuten gjorde Adley en direktpassning, och Leo, klädd i en AC Milan tröja, gjorde mål med en enda knuff och säkrade segern med 3-0. I slutet av matchen besegrade Milan äntligen Lecce med 3-0, på andra plats i ligan med 68 poäng efter en match, 11 poäng bakom Inter i toppen. I en annan fokusmatch besegrade Roma Lazio på hemmaplan med 1-0. Kan Roma ta vara på de få möjligheterna och få en plats i Champions League-kvalomgångarna?